Armin Duvnjak novi igrač Zvijezde

Bivši veznjak Rudara i Čelika

Armin Duvnjak novi igrač Zvijezde

Dino Kurbegović

Ngometaši Zvijezde iz Gradačca u nastavku sezone u Prvoj ligi FBiH ima za cilj ulazak u Premijer ligu. Ekipa koju s klupe predvodi Nedim Jusufbegović za prvoplasiranim Metallegheom zaostaje četiri boda, te imaju nešto povoljniji raspored u drugom dijelu sezone.

U zimskoj pauzi, klub iz Gradačca pored dobrih priprema, kvalitetno se i pojačao u svim linijama. Danas je u klub došlo još jedno pojačanje, koje će sigurno unaprijediti igru Zvijezde prema naprijed.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Riječ je o 25-godišnjem ofanzvinom veznjaku Arminu Duvnjaku, koji u Gradačac dolazi iz kakanjskog Rudara, koji mu je bio posljednji klub. Ovaj Zeničanin u svojoj karijeri pored Čelika, nastupao je još za Slogu, češki Banik Most, gibraltarsku FC Europa, te kakanjski Rudar.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi