Navijači mu se nadaju na Grbavici: Hodžić na odmoru u Dubaiju, stigao i Pjanić
Pjanić i Hodžić

Trenutno je bez kluba

Navijači mu se nadaju na Grbavici: Hodžić na odmoru u Dubaiju, stigao i Pjanić

S. Mlaćo
Nekadašnji član Dinama i Liverpoola Armin Hodžić već mjesecima se povezuje sa FK Željezničar. Hodžić je ponikao na Grbavici, a trenutno je bez kluba i čini se da je realna opcija da se vrati u Dolinu ćupova.

Hodžića su navijači očekivali i na samoj prozivci, no to se nije desilo. On je trenutno na odmoru u Dubaiju, što je i potvrdio svojim objavama na Instagramu.

Družio se i sa bh. reprezentativcem Miralemom Pjanićem, te je vidljivo da su itekako bili raspoloženi. Pjanić je trenutno član Sharjaha iz UAE, u koji je stigao iz slavne Barcelone gdje se nije mnogo naigrao.

Hodžić je posljednji angažman imao u mađarskom Fehervaru, a zatim se našao pred potpisom za tursku Kasimpasu. Nije se to na kraju desilo, pa je počele sve glasnije špekulacije da će ipak doći na Grbavicu.

Za 28-godišnjeg napadača Plavi sa Grbavice sigurno bi bili sjajna opcija. Hodžić bi imao priliku da se u potpunosti 'vrati u život' kada je nogomet u pitanju, obraduje armiju navijača kluba koji mu sigurno znači i ubrzo napravi novi inostrani angažman.

Na Grbavici bi sigurno imali i strpljenja za njega, a šta će na kraju odlučiti ostaje da se vidi. Svakako će to morati da učini u što skorijem roku kako bi se spremio za nove izazove.

Oglasi

Željezničar je jučer odigrao prijateljski meč protiv Sutjeske, slavio sa čak 9:0, te se zatim vratio u Sarajevo. Sredinom ove sedmice Plavi će put Međugorja gdje će obaviti završni dio priprema.

Dolazak napadača najavio je jučer i trener u stručnom štabu Haris Alihodžić.

"Očekujemo jednog napadača, imamo pregovore i nadam se da će se u ova 3-4 dana donijeti konačna odluka. Sigurno da će taj napadač biti od koristi jer svi znamo da imamo malo problema u samoj završnici i tako da očekujemo jednog kvalitetnog napadača", kazao je Alihodžić.

Sa Željezničarom se povezuje i Sulejman Krpić koji je od prije par dana i zvanično slobodan nakon što je napustio Australiju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Krpića navijači Željezničara također dobro poznaju i svjesni su da je ekipi potreban 'pravi' golgeter, koji će mnogo značiti u borbi za Evropu.

U jučerašnjem meču protiv Sutjeske od prve minute u napadu je zaigrao mladi Benjamin Križevac, a šansu su zatim dobili Dženis Beganović i Dženan Haračić. Haračić je meč završio u samom špicu, a Beganović iza njega.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1590487551
Ovog Hodzica bi ja nabio nogom da si neznam ko ba, ne mozes ti veci biti od kluba nikako,ne bih ga cekao ni sekunde vise a on se sprda po internetu
3 1
user1647010875
Cekati ga jos do Medjugorija..ako nece ima KRPIC. Stila i Coca se ne sprdaju sa 100 godina starim klubom. Sve se vrati.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije