Naš večerašnji rival ni Džeke se ne boji kao "igrača koji je počeo karijeru u Liverpoolu"

Malo su polupali lončiće

Naš večerašnji rival ni Džeke se ne boji kao "igrača koji je počeo karijeru u Liverpoolu"

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra na Grbavici protiv Sjeverne Irske meč polufinala baraža za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su meč protiv Sjeverne Irske trebali igrati još u martu, ali zbog svih dešavanja baraž je odgođen za oktobar i novembar. Poznato je da u slučaju pobjede idemo u finale gdje nas čeka bolji iz duela Slovačka - Irska.

U taboru Sjeverne Irske su čini se dosta optimistični pred večerašnji meč na Grbavici što pokazuju u svojim izjavama. Također, i mediji iz ove zemlje potrudili su se da što bolje predstave naš tim.

Međutim, ono što je mnogima "zapalo za oko" jeste dio kada su izdvojili najveće opasnosti po gol njihove ekipe. Naravno, tu se izdvajaju Edin Džeko i Miralem Pjanić, ali su kolege iz belfastlive.co.uk izdvojili još trojicu igrača.

Riječ je o Edinu Višić, Radetu Kruniću i Arminu Hodžiću, ali je jasno da su se koristili podacima s interneta. Posebnu grešku napravili su za Hodžića kojeg su na ovaj spisak uvrstili jer su vjerovali da je on karijeru počeo u Liverpoolu.

No, jasno je da je Hodžić prve korake napravio u Željezničaru, a kao omladinac je otišao u Redse. Ipak, nakon dvije godine u akademiji engleskog kluba vratio se u Željezničar.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Veznjak Milana Rade Krunić, krilni igrač Edin Višća i napadač Armin Hodžić koji je karijeru počeo u Liverpoolu su također opasnost po naš tim na Grbavici", piše belfastlive.co.uk.

Inače, kvota na BiH je zaista dobra, pa ko vjeruje Zmajevima, može da okuša sreću u MOZZART kladionici.

Top Komentari

MangasColoradas
...ako im je Hodzic jedna od najvecih opasnosti po gol onda nemaju cega da se plase...momak je mrtvi panj,pa on loptu ne zna primiti...samo mi nije jasno kako je on zalutao u reprezentaciju,po kojim kriterijima...samo jos onog Anela Hadzica nisu jos zvali da upotpune tandem panjeva.
2 15
snupi
Ove kladionice ce se poceti mijesati i u dnevne obroke.Toliko ste naporni sa mocartom da mi je muka.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti