Armin Hodžić ove sezone ima samo jedan problem
FOTO: EPA

"Arminator" drži Dinamo u igri za titulu

Armin Hodžić ove sezone ima samo jedan problem

S. Mlaćo

Armin Hodžić igra svoju sezonu iz snova.

 Dinamo još uvijek ne odustaje u borbi za titulu prvaka, a Hodžić je pogotkom protiv Splita donio svom timu nove vrijedne bodove.

Po 14-ti put Hodžić je zatresao mrežu protivnika i izjednačio se sa Soudanijem i Andrijaševićem na vrhu liste strijelaca.

Statistika je jasna, a ona kaže da je Hodžić Dinamo ove sezone donio 15 bodova. Modrima za titulu treba čudo, a ukoliko se čudo i desi, hrvatske kolege ističu da bi se trofej mogao "Hodžićev naslov".

Zanimljivo da Hodžića ipak ne ide protiv klubova iz vrha tabele. Nije su upisao u listu strijelaca protiv Rijeke, Hajduka i Osijeka.

Priliku za to će imati jer Dinamo će do kraja sezone u goste Osijeku, te dočekati Rijeku. 

Treba istaći da je posljednji meč protiv Splita Hodžić napustio šepajući, ali u Dinamu vjeruju da se radi o lakšoj povredi, te da će popularni "Arminator" biti spreman za duel u srijedu protiv Istre 1961.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi