Hodžić i Višća od ljeta u istom klubu?

Turski tim želi osvojiti titulu...

Hodžić i Višća od ljeta u istom klubu?

Bh. reprezentativac Armin Hodžić nalazi se na meti Trabzonspora, objavili su danas brojni turski mediji. 

Ovaj turski klub naredne godine slavi pet decenija postojanja i za tu prigodu, više nego ikad, cilj je osvojiti šampionski naslov. Čelnici Trabzonspora  već uveliko rade na sklapanju igračkog mozaika, a osim Edina Višće želja trenera Hamija Mandiralija je i Armin Hodžić. 

Novi Džeko, kako ga nazivaju u Turskoj, ove sezone pruža poprilično dobre partije u dresu Dinama i u dosadašnjem dijelu sezone je zabio 11 pogodaka i upisao tri asistencije, međutim teško je za očekivati da će najtrofejniji hrvatski klub pristati odmah na njegovu prodaju. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nije tajna da za Hodžićem vlada veliko interesovanje, a osim Trabzonspora ranije se špekulisalo da ga u svojim redovima želi vidjeti i Aston Villa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije