Hodžić igra besplatno: Vratio sam se u klub koji volim i koji mi je dao sve

Predstavljen kao novo pojačanje

Hodžić igra besplatno: Vratio sam se u klub koji volim i koji mi je dao sve

E. Oštraković

Armin Hodžić koji je bio slobodan igrač odlučio je da se vrati u Sarajevo i danas je zvanično predstavljen kao novi igrač Željezničara.

Dvadesetosmogodišnji napadač potpisao je ugovor do kraja sezone uz opciju produženja na duži period, te je ovo sasvim sigurno jako dobar posao ekipe Željezničara.

Na početku press konferencije koja je bila zakazana kako bi bio predstavljen Hodžić, prisutnima se obratio Samir Bekrić.

"Hvala što ste došli u ovolikom broju, naš Armin ovo i zaslužiuje. Istakao bi da je Arminu bio cilj da se vrati u naš klub, da da sve od sebe da klub ispuni svoje ciljeve. Finansijski uslovi ga nisu zanimali, jednostavno dečko nije želio da ima primanja, želi da pomogne klubu, da ostvari ciljeve i mi ćemo tu pomoći da naš Armin vrati se u svoju formu. Svi znamo njegov kvalitet i potrudit ćemo se da bude A reprezentativac. Siguran sam da će imati podršku igrača, uprave, a siguran sam i naših sjajnih navijača. Ovo je još jedno iznenađenje za naše navijače i svima nama želim sreću u nastavku prvenstva", rekao je Bekrić.

Prisutnima se zatim obratio i Armin Hodžić.

"Ja sam sretan, presretan. Osjećaj je fenomenalan. Vratio sam se u klub koji volim. Ovaj klub je meni sve dao i to je jedini razlog što se vraćam. Želim da dignemo Želju jer ovo je najbolji klub u državi. Svidjelo se to nekome ili ne, to je istina. Ne bih da govorim o svojoj spremi, Sve ćemo vidjeti na terenu.", rekao je Hodžić.

Oglasi

Ugovor je potpisan na šest mjeseci plus mogućnost dodatne godine.

"Ugovor smo potpisali na šest mjeseci, plus opcija od jedne godine, tako da se nadamo da će Armin kod nas biti godinu dana, a možda i duže. Siguran sam da će krug profitirati njegovim igrama, a kasnije nadamo se i prodajom", rekao je Bekrić.

Upitan je Hodžić i o ekipi sada i kada je prvi put bio u Željezničaru.

Što se tiče igrača ne mogu ništa da kažem, ali sve ostalo je fantastično. Imamo i dobrog predsjednika i Bekrića tu. Moramo da sve poštujemo. Mulalića isto, čovjek radi i bori se. Ko to ne vidi, stvarno ne znam. Ko god dođe ovdje mora da poštuje, navijače i sve. Nebitno je li neko zvijezda ili ne. Ovo je najveći klub u državi. Hvala svima koji pomažu klubu, sve ovo je lijepo i trebamo svi nekako da dižemo klub u svakom segmentu", kaže Hodžić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kaže kako poznaje nekoliko igrača.

"Poznajem par igrača i dobri su igrači. Da nisu dobri ne bi bili tu. Svi želimo da napredujemo. Tako i ja, ali želim i njih da tjeram da napreduju", rekao je Hodžić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CASIO
Ma ovaj je propo ko kauc
13 6
green_dragon
Jos jedan VOLONTER u FK POMOZI.BA....hahahahahahah
12 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi