Armin Hodžić potpisao za Željezničar!

Armin Hodžić potpisao za Željezničar! · Zvanično

E. Škorić

Sedmicama se špekulisalo o tome, a sada je i zvanično - bivši bh. reprezentativac Armin Hodžić potpisao je za Željezničar, klub u kojem je i ponikao.

Hodžić, koji je bio slobodan igrač, odmor je proveo u Dubaiju, a sada se vratio u Sarajevo i dogovorio saradnju sa FK Željezničar.

On je danas zvanično predstavljen pred novinarima u plavom salonu na stadionu Grbavica.

Hodžić je posljednji angažman imao u mađarskom Fehervaru, a nastupao je i za Kasimpasu, Dinamo Zagreb, Liverpool U-21...

Dvadesetosmogodišnji napadač potpisao je ugovor do kraja sezone uz opciju produženja na duži period, te je ovo sasvim sigurno jako dobar posao ekipe Željezničara.

Oglasi

On će pojačati napad Plavih, koji je značajno promijenjen. Osim Hodžića, ove zime došao je i Sulejman Krpić, još jedan bivši igrač Plavih.S Krpićem i Hodžićem napad Željezničara trebao bi biti mnogo opasniji u drugom dijelu sezone, s tim da će navijači morati imati strpljenja jer i Hodžić i Krpić tek treba da uhvate formu, naročito Hodžić koji je dugo bez utakmica.

Željezničar drugi dio sezone otvara domaćom utakmicom protiv Leotara osmini finala Kupa, koja je na programu u subotu 18. februara, a 25. februara će gostovati Igmanu u Konjicu te odatle kreće u borbu za Evropu.

Upravo je u Konjicu Željezničar odradio kompletne zimske pripreme i odigrao nekoliko utakmica. Posljednja protiv Bratstva jučer završena je rezultatom 0:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije te utakmice Plavi su pobijedili Široki Brijeg sa 1:0, a sa ekipom Budućnosti odigrali su 0:0.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

visokohz
FK Atomski napad
13 2
Fixa
Majstorcina
7 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi