"Džeko mnogo podsjeća na mene"

Kaže bivši igrač Rome, Arsenala, Reala...

"Džeko mnogo podsjeća na mene"

O bh. napadaču Edinu Džeku posljednjih se dana sve više piše u italijanskoj štampi.

Džeko je, bez dileme, trenutno jedan od najboljih napadača na svijetu, a unatoč interesu brojnih velikana Romin dres će i u budućnosti nositi. Calciomercato je objavio da je Džeko pristao na novi ugovor koji će biti produžen na još jednu sezonu, te da će u Rimu ostati do ljeta 2021. godine.

Oduševljen Džekinim partijima u Romi je i nekadašnji igrač rimskog kluba Julio Baptista.

"Iako već godinama nisam u Italiji, pratim pomno šta se dešava u Romi. Džeko? Mislim da je igrač koji podsjeća mnogo na mene", kazao je Julio Baptista, koji je kroz razgovor pohvalio i sportskog direktora Vučice Monchija, opisavši ga kao sjajnu osobu i pravog profesionalca.

U najboljim danima karijere Baptista je dobio nadimak Zvijer, ponajviše zbog fizičkih predispozicija i po bespoštednoj borbi na terenu. Danas igra u Rumuniji, u Cluju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prle
Dzeko je postigao 10 puta vise od Baptiste, tako da se ne mogu bas porediti...
33 1
AMKO
Ti nisi Dijamantu ni nalik nimalo
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi