7

Komentari (7)

Fareus1921
Ako budete širili na Europu, delije na prvo mjesto
Dugi
U svim segmentima bi to trebali biti navijaci i igraci M.United! ****o do ****a! Sjetimo se igraca Roy Kean, Niki Butt, Scols, Vidic, Ferdinand, Ronaldo, Smajkel,...., sve specijalci i kandidati za ludnicu, a navijaci FUJJJJ!
Klicko
I nije čudo što je Luzerpul najomrazeniji klub u Engleskoj.Osvojili nakon 30 godina ligu ne možeš se naslušati hvalisanja.Pljuc klub kao i navijači
fudo.98
Postoji jedan problem, o kojim uzorcima se radi? (Broj navijača koji je istražen)
King_Kenny
...ocekivano da je Liverpool u vrhu po svim negativnim stvarima,veoma omrazen klub u Engleskoj zbog svoje dominacije u proslosti...nije ni cudo da ih kradu sudije u svakoj utakmici u EPL...imaju najbolje navijace na svijetu,naravno da su ostali ljubomorni.
Dasler
@King_Kenny Xanax jedan popij, smiri dozivljaj. Zaboli nas i za tebe i za tvoj klub. Nekad si bio zanimljiv, sada vec se raja sve manje osvrcu na tvoje negativne komentare
King_Kenny
@Dasler ...bitno je da si ti obavezno nakacen na svakom mom komentaru...klasicno dijete zeljno paznje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti