Ludo istraživanje u Engleskoj: Koji klub ima najmanje inteligentne navijače?
Foto - EPA

Zanimljivo je bilo u glasanju

Ludo istraživanje u Engleskoj: Koji klub ima najmanje inteligentne navijače?

Midhat Šljivak

Zanimljivo istraživanje sprovedeno je prethodnih dana u Engleskoj, a tiče se navijača klubova koji igraju u Premier ligi.

Jedna kompanija birala je najmanje inteligentne navijače, najiritantnije, navijače koji su najviše u zabludi, te tim koji ostalim najviše ide na živce.

Ipak, najviše pažnje privukao je izbor za najmanje inteligentne navijače. Pobjedu su na kraju odnijeli navijači Arsenala za koje 14.2 posto ispitanika tvrdi da su najmanje inteligentni.

Iza Arsenala smješteni su navijači Liverpoola (13.9%), a na trećem mjestu je Manchester United (8.9%).

U istraživanju za najiritantnije navijače vodi Liverpool. Čak 19.9% ispitanih tvrdi da su navijači Redsa iritantni, a odmah iza su ponovo Arsenal (19.6%) i Manchester United (15.4%).

Pogledajte i rezultate ostalih istraživanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Treba istaći da je najmanje glasova u rubrici neinteligentnih navijača dobio Southampton (1.2%).

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ocekivano da je Liverpool u vrhu po svim negativnim stvarima,veoma omrazen klub u Engleskoj zbog svoje dominacije u proslosti...nije ni cudo da ih kradu sudije u svakoj utakmici u EPL...imaju najbolje navijace na svijetu,naravno da su ostali ljubomorni.
2 13
Klicko
I nije čudo što je Luzerpul najomrazeniji klub u Engleskoj.Osvojili nakon 30 godina ligu ne možeš se naslušati hvalisanja.Pljuc klub kao i navijači
8 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi