Arsenal dovodi pojačanje od 100 miliona eura

Zvuči nevjerovatno

Arsenal dovodi pojačanje od 100 miliona eura

A. Čaušević

Arsenal je spreman oboriti sve klupske rekorde.

Ako je vjerovati britanskim medijima Arsenal je spreman da realizuje transfer od 100 miliona eura što bi najveći u klupskoj historiji.

Independent piše da Topnici namjeravaju keširati 100 miliona eura za Christophera Nkunkua koji je prošle sezone eksplodirao u dresu RB Leipziga.

Francuz može igrati na poziciji ''lažne'' devetke, kao i na pozicijama iza napadača te bi sigurno predstavljao veliko pojačanje za klub iz sjevernog Londona.

Član Trikolora porijekom iz Konga je u minuloj sezoni bio zaista fantastičan sa čak 35 golova i 20 asistencija u svim takmičnjima.

U Bundesligi je protivničke mreže tresao 20 puta. S RB Leipzigom je osvojio DFB Pokal što je najveći uspjeh u historiji ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ukoliko ne uspiju dovesti Nkunkua kojeg žele PSG i Milan, Topnici će krenuti po Gabriela Jesusa koji je višak u Manchester Cityju poslije dolaska Erlinga Haalanda.

Inače, najskuplje pojačanje u historiji Arsenala do sada je Nicolas Pepe koji je prije tri godine plaćen Lilleu 80 miliona.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...novi Pepe...njima bi najbolje legao Richarlison iz Evertona,on je provjeren igrac za EPL...a ove statistike iz Bayernlige su smijesne...
5 7
RuthlessDyni
Wenger na aparatima.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi