Arsenal predstavio dres za novu sezonu i odlučio da promijeni grb

Zanimljiv potez Topnika

Arsenal predstavio dres za novu sezonu i odlučio da promijeni grb

Endin Čaušević
Teme:

Arsenal ove sezone ne igra ni približno kako se očekuje od ovog kluba i čini se da su se već počeli spremati za narednu sezonu.

Topnici će prvi put nakon više od 20 godina biti bez nastupa u nekom od evropskih takmičenja, no čelnici kluba će dati podršku Mikelu Arteti.

Arsenal je uspio da dođe do polufinala Evropske lige i bili su veoma blizu plasmana u finale ovog takmičenja, ali na kraju je dalje prošao Villarreal.

U domaćem prvenstvu Topnici se nalaze tek u sredini tabele što je sigurno veliki neuspjeh za klub s Emiratesa.

Očekuje se da će Topnici na ljeto napraviti velike promjene u igračkom kadru kako bi pokušali vratiti klub u sami vrh.

Čini se da su promjene već počele jer je Arsenal jučer predstavio nove dresove u kojima će se igrati većinom gostujuće utakmice.

Radi se o drugoj garnituri dresova za narednu sezonu na kojima dominira žuta boja i neodoljivo podsjećaju na dresove reprezentacije Kolumbije.

No, ono što je najviše iznenadilo navijače jeste da je klub promijenio grb na ovim dresovima. Tu nije standardni grb Arsenala već samo top koji je inače simbol ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image

Image

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Kakvi su im rezultati sami se sebe odriču misle ako malo promjene grada će i rezultate promjenit
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi