Arsenal odlučan u namjeri da otkupi Ceballosa poslao ponudu, ali Real nije bio zadovoljan
Ceballos je također izrazio želju da ostane u Londonu

Topnici su zadovoljni sa igrama španskog veznjaka

Arsenal odlučan u namjeri da otkupi Ceballosa poslao ponudu, ali Real nije bio zadovoljan

S. Pašalić

Dani Ceballos je u ljetnom prelaznom roku stigao na posudbu iz Real Madrida u Arsenal.

Španski veznjak je ove sezone upisao 12 nastupa za londonski klub i postigao je jedan gol, a čini se da je već zadovoljio čelne ljude kluba.

Naime, prema pisanju španskog El Desmarquea, Arsenal želi već sada otkupiti Ceballosa i ponudio je 30 miliona eura Realu, ali je ta ponuda odbijena.

Ceballos se navodno tokom reprezentativne pauze sastao sa Florentinom Perezom i poručio da se pokrenu razgovori oko njegovog stalnog ostanka u Arsenalu.

Iako je Kraljevski klub odbio ponudu Topnika, vjeruje se da bi se dogovor mogao postići ukoliko engleski klub pošalje ponudu od 35 miliona eura.

Ceballos je u Real Madrid stigao 2017 godine iz Betisa za 16.5 miliona eura i od tada je upisao 56 nastupa za ovaj klub i postigao je pet golova, a ima ugovor do 2023. godine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

arsenal_fan_1886
viajamos Ceballos
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi