Real je uspio upisati pobjedu, ali Zidane zbog jedne stvari ima velikih razloga za brigu
Trener Reala i dalje ima velikih problema sa napadom svog tima

Zidane ne može biti nikako zadovoljan

Real je uspio upisati pobjedu, ali Zidane zbog jedne stvari ima velikih razloga za brigu

S. Pašalić, foto: EPA

Real Madrid je u jako bitnoj utakmici uspio savladati Galatasaray u gostima sa 1:0.

Ekipa Zinedinea Zidanea je nakon dva kola imala samo jedan osvojen bod pa je veliki pritisak bio da se upišu tri boda jer je eventualnim porazom Real mogao sebe dovesti u jako tešku situaciju.

Na kraju je Kraljevski klub ostvario pobjedu, a jedini gol je postigao Toni Kroos u 18. minuti, ali Zidane nema previše razloga da bude zadovoljan.

Naime, Real se sinoć dosta mučio da pronađe put do mreže iako je dosta napadao i stvarao prilike.

Ukupno su gosti uputili 26 udaraca na gol Galatasaraya, od čega je bilo 13 u okvir, ali su postigli samo jedan gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Igrači Reala su se praktično ispromašivali, a Eden Hazard je propustio najveću priliku kada je u 65. minuti promašio prazan gol.

Real je ove sezone u 12 utakmica u svim takmičenjima uputio ukupno 212 udaraca na gol, od čega je 76 bilo u okvir, ali je samo 19 puta pronalazio put do mreže.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi