Furiozni Arsenal i izgubljeni Tottenham: Rezultat na Emiratima niko nije očekivao
FOTO: EPA

Derbi Sjevernog Londona

Furiozni Arsenal i izgubljeni Tottenham: Rezultat na Emiratima niko nije očekivao

H. Zilić

Arsenal je novu sezonu Premiershipa počeeo sa tri vezana poraza, a Tottenham sa tri uzastopne pobjede. 

Prvi ovosezonski derbi sjevernog Londona se igra na stadionu Emirati. Poslije prvog poluvremena rezultat je "čudesan" u korist Topnika.

Naime, Arsenal je odigrao furizonih prvih 45 minuta te ima ogromnih 3:0. Rezultat u kojeg nisu vjerovali i najoptimističniji uoči susreta.

Domaćin je poveo u 12. minuti preko Smitha Rowea, a Aubmeyang je povisio u 27. minuti, a sjajno prvog poluvrijeme kompeltirao je Saka u 34. minuti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vidjet ćemo da li će Tottenham imati neki odgovor u nastavku ili će Arsenal nastaviti sa nevjerovatnom igrom.

Golove pogledajte OVDJE.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604593678
Gazijaga na respiratorima crko dabogda od zavisti
7 2
Eno30
E vala nek i Arsenal malo proigra jos da nisu im vlasnici tako skrti bilibi oni kao i uvjek solidna ekipa koja je uvjek igrala fin nogomet i velike zvjezde su prosle kroz taj klub. Sretno Arsenal zeli vam navijac Manchester Uniteda
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi