Manchester United ispao, Chelsea na penale prošao, Arsenal najsigurniji

Liga kup

Manchester United ispao, Chelsea na penale prošao, Arsenal najsigurniji

E. Škorić

U Engleskoj su večeras igrani mečevi šesnaestine finala Liga kupa.

Manchester United je poražen od West Hama na Old Traffordu s 1:0. Ole Gunnar Solskjaer je zarotirao ekipu, odmorio neke važne igrače, a to mu se na kraju odbilo o glavu.

Lanzini je u devetoj minuti zatresao mrežu Vragova i to je bilo dovoljno West Hamu da prođe dalje.

Leicester je bio siguran kod Millwalla (2:0), dok je Tottenham nakon penala izbacio Wolverhampton kao gost. Bilo je 2:2 u 90 minuta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je protiv Aston Ville odigrao 1:1 (Werner/ Archer), ali su Plavci nakon boljeg izvođenja penala prošli dalje.

Arsenalu nije bilo teško da pobijedi niželigaša Wimbledona. Topnici su trijumfovali s 3:0 uz golove Lacazettea, Smith Rowea i Nketiaha.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Eno30
Nije im prioritet kup, oni pucaju na titulu i da dobar rezultat naprave u ligi prvaka. Medutim dozvoliti sebi poraz kuci i ako su igrali sa izmijenjenim sastavom to je za tako velak klub sramota. Nadam se da ce vlasnici na vrjeme reagovati i uciniti nesto dok jos nije kasno. Mislim da Solsker nije dorasto da vodi ovako jak klub i u ovakvoj jakoj ligi ili jakoj konkurenciji. Tako da bi dobro bilo da dovedu Zidana dok je jos slobodan i dok nije kasno
6 1
user1614932756
Najsigurniji je tim kojem je jedino postignuce u zivotu osvojit makar i carabao kup
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije