Sinoćnja akcija i gol Arsenala podsjetila na slavne dane Topnika

Praznik za oči

Sinoćnja akcija i gol Arsenala podsjetila na slavne dane Topnika

S. Grebović
Teme:

Fudbaleri Arsenala sinoć su se bez većih problema plasirali u naredno kolo engleskog Liga Kupa.

Izabranici Mikela Artete su rutinski slavili protiv niželigaša Wimbledona rezultatom 3:0.

Topnici su dominirali od prvog do posljednjeg minuta meča, što na kraju krajeva i rezultat govori i tako vezali treću pobjedu u svim takmičenjima nakon očajnog otvaranja sezone.

Goste je sinoć načeo Lacazette koji je u 11. minuti pogodio sa bijele tačke, a kasnije su ih dokrajčili Smith Rowe i Nketiah.

Najljepši trenutak meča viđen je prilikom trećeg gola za Arsenal kada je pomenuti Nketiah efektno pogodio petom nakon lijepe akcije i ubačaja Soaresa. Ta akcija i završetak iste navijače Arsenala je vratio u neka bolja i sretnija vremena kada je ovaj tim harao Premier ligom.

Pogledajte kako je to izgledalo. Uživajte!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Arsenal Official (@arsenal)

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...da su svi u EPL kao Wimbledon Arsenal bi se borio za titulu.
8 6
Mele
Gazijoooo. spavas li mirno, titula u kupu, izgleda da se smijesi argeti pasteti..Martin se probudio, rekao sam ti, bice kaci kad Martin dodje, 3 pobjede, opaaa...Idemo dalje, rusi velikane.Od 10 mjesta pa na dole.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi