Arsenal kreće po Kyliana Mbappea!

Tvrde engleski mediji

Arsenal kreće po Kyliana Mbappea!

Esmer Oštraković

Uprava Arsenala radi sjajan posao u ovom prijelaznom roku, ali čini se da je to tek priprema za ono što narednog ljeta očekuje navijače ovog tima.

Naime, do sada je u klub stigao Kai Havertz, a u narednoj sedmici bi kao novi igrači Arsenala trebali biti predstavljeni Declan Rice i Timber.

Ipak, kako prenose brojni engleski mediji, čelnici tima iz Londona već sada razmišljaju o tome da narednog ljeta svim silama krenu po Kyliana Mbappea.

Još uvijek nije poznato da li će PSG uspjeti ovog ljeta prodati Mbappea, a ako to ne uspiju, on će klub na kraju naredne sezone napustiti kao slobodan igrač.

Kako prenose engleski mediji, već je spreman "paket" za predstavnike napadača PSG-a, a uprava Arsenala razmatra da li da ga pošalje odmah ili tokom naredne godine.

Oglasi

Mbappe je u PSG stigao 2017. godine, ali je umalo potpisao za Arsenal jer ga je Wenger na sve načine pokušao dovesti.

"Prije nego što sam stigao u PSG razgovarao sam sa nekim klubovima. Razgovarao sam sa Wengerom, bio je veliki gospodin, ali izabrao sam drugi projekat", rekao je Mbappe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Teško je očekivati da će Arsenal ove godine poslati ponudu za Mbappea jer su već potrošili dosta novca za Havertza, te će potrošiti još više na Ricea.

Njemački reprezentativac je stigao u Arsenal za 65 miliona funti, dok će Declan Rice biti plaćen čak 105 miliona funti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
NULA EVROPSKIH TROFEJA=AR56AL..
2 0
user1676984133
Dobar pokusaj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije