Arsenal zbog Wengera gubi još jednog igrača

Arsenal zbog Wengera gubi još jednog igrača

Edmir Škorić

Još jedan igrač bi mogao da napusti Arsenal, inače klub kojem nikako da krene i ove sezone.

Aaron Ramsey je postigao ove sezone šest pogodaka, mada su njegovi golovi uvijek "sumnjivi" i poslije njih uglavnom umre neka poznata ličnost.

Naravno, vjerovat ćemo da je to samo slučajnost, a "ubicu poznatih" mogli bismo vidjeti u nekom drugom timu narednog ljeta. Velški reprezentativac više nema motiva da igra u klubu koji se prestaje boriti za trofeje i titule.

U junu će ući u posljednju godinu ugovora, pa i Arsenal želi da ipak nešto zaradi od njegovog odlaska, tako da postoji velika mogućnost da Velšanin zamijeni klub.

Jedan od najzainteresovanijih za njegove usluge je Liverpool, no vidjet ćemo mogu li se dogovoriti klubovi iz vrha Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kao i većini igrača Arsenala, tako i Ramseyju smeta Arsene Wenger koji je izgubljen u vremenu i prostoru, a promjena tima mogla bi 27-godišnjaku iz Caerphillyja vratiti osmijeh na lice.

U dresu Arsenala Ramsey je odigrao 229 mečeva i postigao je 35 golova, a član Topnika je od 2008. godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi