"Arsenalovi navijači moraju biti bijesni kada vide da je Xhaka njihov kapiten"

Evra posuo sol na ranu

"Arsenalovi navijači moraju biti bijesni kada vide da je Xhaka njihov kapiten"

E. Škorić

Arsenal je večeras ponovo razočarao, pošto je u Sheffieldu poražen s 1:0.

Nastavila se agonija Topnika, koji ni ove sezone ne oduševljavaju, a sol na ranu navijačima londonskog kluba posuo je nekadašnji rival iz Manchester Uniteda Patrice Evra.

"Kada sam igrao protiv Arsenala, uvijek sam znao da ćemo pobijediti utakmicu. Ništa se nije promijenilo ni danas", izjavio je Evra nakon večerašnjeg meča za jednu televiziju, dodavši:

"Navijači Aresnala moraju da budu bijesni kada vide Xhaku kao svog kapitena. On nije pravi kapiten".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Arsenal je peti u Premier ligi sa 15 bodova, te je i dalje samo dva boda od prva četiri mjesta, ali čak 10 bodova ispod vodećeg Liverpoola.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Aj evra ne s*ri ono united i arsenal remizirali na old trafordu. Drag je i meni united i ima tradiciju ko i liverpool al od proslosti se ne zivi vec sadasnjosti a ona nije nimalo dobra blize ispadanju neg najvecem rivalu liverpoolu nazalost!!!
1 2
NoriakiKasai
Potpisujem... Od 2006e pa dosad Arsenal je samo skupina talentovanih djecaka bez vodje I karaktera.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi