Ko bi rekao da ja ista osoba u pitanju? 72-godišnji Wenger šokirao fotografijom sa plaže

Mnogi mu mogu pozavidjeti

Ko bi rekao da ja ista osoba u pitanju? 72-godišnji Wenger šokirao fotografijom sa plaže

A. Čaušević

Arsene Wenger je već nekoliko godina u trenerskoj penziji i trenutno obnaša funkciju FIFA-inog šefa za razvoj fudbala.

Wenger je uvijek izgledao poprilično mršavo. Ostala je upečatljiva njegova fotografija iz vremena dok je sjedio na klupi Arsenala nakon slavlja poslije osvojenog FA Cupa kada je do izražaja došla njegova mršavost.

Međutim čini se da je popularni Profesor poslije odlaska u penziju značajno poradio na svom izgledu i za jednog 72-godišnjaka izgleda zaista fenomenalno.

Očigledno je da je Wenger pronašao vremena za odlazak u teretanu i odradio je fantastičan posao koji će iznenaditi mnoge.

Evidnetno je da je legendarni trener dobio nekoliko kilograma mišićne mase te mu na njegovom izgledu mogu pozavidjeti i mnogo mlađi od njega.

Jedan od fanova je objavio zajedničku fotografiju s Wengerom koju je napravio prije šest mjeseci te se najbolje može vidjeti kakvu transformaciju je zapravio napravio francuski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Wenger je na klupi Arsenala sjedio 21 godinu, a u samo jednom navratu nije ekipu odveo među četiri najbolje na kraju sezone.

Uspio je osvojiti tri titule Premiershipa i čak sedam FA Cupova, a ušao je u historiji kao jedini trener čija ekipa nije izgubila u cijeloj sezoni prvenstva Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti