Howe je dobacio nešto Arteti, a zatim je krenuo obračun dva trenera

Na kraju se sve smirilo

Howe je dobacio nešto Arteti, a zatim je krenuo obračun dva trenera

E. Oštraković

Arsenal je sinoć na domaćem terenu odigrao neriješeno protiv Newcastlea, te sasvim sigurno ne mogu biti zadovoljni sa tim rezultatom.

Iako je Newcastle apsolutni hit ove sezone, Topnici su bili bolji protivnik, ali su i zakinuti za dva jedanaesteraca, tako barem tvrde iz ovog kluba.

Utakmica je bila prepuna tenzija i grubih startova, a glavni sudija je skoro na početku utakmice izgubio konce.

Podijelio je arbitar devet žutih kartona, ali je pustio goste da dosta odugovlače, te to nije kažnjavao kartonima.

Sve to unijelo je još veću nervozu među domaće igrače, ali i navijače, kao i stručni štab Arsenala, te je viđena zanimljiva scena.

Nakon što je Gabriel pao u kaznenom prostoru, Topnici su tražili penal, a Howe je nešto dobacio Arteti koji je prigovarao kod četvrtog sudije.

Krenuo je verbalni obračun njih dvojice, a sve je umalo preraslo i u fizički kontakt, ali je na sreću sve spriječeno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju Eddie Howe i Newcastle mogu biti dosta zadovoljniji bodom koji su osvojili na jako teškom gostovanju kod Arsenala.

Sa druge strane jasno je da Arsenalu treba još nekoliko igrača koji bi bili prevaga, ali i koji bi unijeli kvalitet sa klupe.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Howe je rekao da AR567ENAL NIJE VELIKAN..ARTETU je to najutilo, ali JUTROS JE REKAO da je sve rascistio sa HOWE-om i da AR567AL zaista NIJE VELIKAN, ali je BOGAT KLUB..svaka cast AR67TA..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi