Arteta slaže ekipu po volji: Na adresu Napolija otišla velika ponuda
Foto - EPA

Topnici žele Koulibalyja

Arteta slaže ekipu po volji: Na adresu Napolija otišla velika ponuda

M. Šljivak

Kalidou Koulibaly već godinama je jedan od najboljih defanzivaca italijanske Serije A.

Fudbaler Napolija često se povezivao sa prelaskom u redove evropskih velikana, ali je tim sa San Paola konstantno odbijao ogromne ponude koje su pristizale.

Danas je navodno stigla još jedna i to iz Londona. Arsenal je taj koji bi Senegalca rado vidio u svojim redovima, a ponuda je itekako interesantna.

Kako tvrde engleski mediji, Topnici su ponudili 40 miliona eura i Lucasa Torreiru u zamjenu za sjajnog defanzivca.

Napoli je pokazivao interes za Torreiru u proteklom periodu. Međutim, bez obzira što je on dio paketa, ova ponuda zaista teško da će biti prihvaćena.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako bi se transfer ipak na neki način desio Koulibaly bi sasvim sigurno bio veliko pojačanje za tanku odbranu Arsenala, koja ove sezone igra zaista katastrofalno.

Kalidou Koulibaly je već šestu sezonu član Napolija. Odigrao je 226 utakmica za ovaj tim, a vidjet ćemo je li konačno spreman da napusti klub.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi