"Pravi" se našao da komentariše: "Zar je toliko loš da je morao u Liverpool?"

Nezrela izjava

"Pravi" se našao da komentariše: "Zar je toliko loš da je morao u Liverpool?"

Eldar Ganibegović

Liverpool je juče, posljednjeg dana prijelaznog roka, iznenadio sve novim transferom.

Naime, na jednogodišnju posudbu na Anfield iz Torina stigao je Juventusov veznjak Arthur Melo.

Arthur Melo ušao je u sjenu u Juventusu, jer su ga smatrali preslabim da igra za "Staru damu". Sada se brazilski veznjak pridružio finalistima Lige prvaka i engleskom viceprvaku Liverpoolu.

"Vijest je da je Arthur toliko oslabio da je potpisao za Liverpool. Dakle, nakon što kažemo da je Arthur bio slab, moramo reći isto za Kloppa. Jadan nogomet", prokomentarisao je Daniele Adani. 

Daniele Adani, koji je igrao za momčadi poput Fiorentine ili Brescie, sada je TV analitičar, uz Christiana Vierija, pa se nekako i ne bi moglo reći da je kompetentan baš da ovako govori o igraču koji je igrao za timove poput Barcelone ili Juventusa, a sada i Liverpoola. 

Adani je 2018. imao sukob s trenerom Juventusa Massimilianom Allegrijem, neposredno prije nego što je ovaj napustio "Staru damu".

On je također kritikovao Allegrija zbog njegovog stila igre, a nedavno je rekao da trener Juventusa "traži ispriku" jer je prelako pustio Dejana Kuluševskog u Tottenham na posudbu.

Ovoga puta Adani optužuje Allegrija da nije znao izvući najbolje iz Arthura pa je Brazilac prelako prodan Liverpoolu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Darwin Nunez, Fabio Carvalho i Calvin Ramsey bili su tri pojačanja Liverpoola ovog ljeta.

Klopp je također inzistirao na dovođenju veznog igrača, s obzirom na izostanke koje ima u ovom trenutku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...katastrofalno "pojacanje",ako se ovaj panj uopste moze tako nazvati,lik gori od Milnera...umjesto da se iskesira Ruben Neves oni dovode ovog otpatka...ovi Amerikanci rade isto kao i oni u Manchesteru,gule klub i finansiraju tamo ragbijase po Americi,jedino Liverpoola vadi sto ima Kloppa koji zna posliziti ekipu i od prosjecnih igraca...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi