Niti jedan klub na Anfieldu nije doživio ono što je sinoć Newcastle

Nakon što se utakmica završila

Niti jedan klub na Anfieldu nije doživio ono što je sinoć Newcastle

Admin Čaušević

U više nego dramatičnom meču Liverpool je sa 2:1 uspio pobijediti Newcastle United.

Redsi su do gola stigli u posljednjim sekundama kada je nekako loptu mrežu ugrao Carvalho nakon čega je nastao potpuni haos.

Nakon što je pao gol došlo je do opšte gužve na klupama. Neki su željeli obračun, dok su redari i pojedini članovi stručnih štabova smirivali strasti.

Neko iz tabora Svraka je prema Redsima bacio bocu, dok je pomoćnik Juergena Kloppa, Andreas Kornmayer bio i više nego žestok u svom naletu bijesa.

Menadžeri Juergen Klopp i Eddie Howe su se poslije utakmice srdačno pozdravili, ali navijači Redsa nisu zaboravili šta se dešavalo.

Oglasi

"Ovo je utakmica Premier lige, dakle ulog je velik. Imali smo umorne igrače, s danom odmora manje od Liverpoola, ali u svakom nastupu dosad dali smo sve. Iz naše perspektive nije bilo igračkog umijeća, mislim da su samo tijela bila morna. U nastavku smo željeli usporiti utakmicu, a oni su je htjeli ubrzati, stoga je prirodno da dođe do frustracija između dvije strane sa poputno suprotnim željama", kazao je Howe.

Tokom drugog poluvremena Svrake su koristile svaku priliku da kradu vrijeme što publika na Anfield Roadu nije zaboravila nakon što je odsviran kraj.

Ta neslavna taktika gostima se obila o glavu jer je sudija meč produžio za sasvim dovoljno vremena da Redsi dođu do pobjedničkog i na kraju zasluženog gola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Na kraju su i Svrake ispračene žestokom zvižducima i povicima sa tribina. Neki će reći potpuno opravdano zbog ponašanja tokom utakmice.

Ovo je vrlo vjerovatno bio prvi put u novijoj historiji da neko na ovaj način bude ispračen od strane navijača Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...g*vna arapska placenicka...zna publika na Anfieldu prepoznati padavicare i g*vnare...Liverpool je prije 2 sezone 6 utakmica za redom izgubio na Anfieldu i svaka ekipa je aplauzom ispracena,ali ovakvu djubrad treba pljunuti u facu...
0 13
Cox
Ukrali im minut dao im 8+
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi