Liverpool napravio najveće iznenađenje zadnjeg dana ljetnog transfer roka

Arthur stiže na Anfield

Liverpool napravio najveće iznenađenje zadnjeg dana ljetnog transfer roka

Endin Čaušević

Zadnji dan ljetnog prelaznog roka donio nam je veliko iznenađenje.

Kao što je već poznato danas se u najjačim evropskim ligama završava ljetni prelazni rok i jasno je da nas do ponoći večeras očekuje pravi spektakl.

Jutro je počelo mirno što se tiče transfera, ali ubrzo smo dobili veliko iznenađenje i transfer koji niko nije očekivao.

Naime, italijanski mediji objavili su da Arthur Melo napušta sigurno Juventus, ali niko nije očekivao da će brazilski veznjak karijeru nastaviti u dresu Liverpoola.

Juventus i Liverpool su već postigli konačan dogovor oko Arhura koji će do kraja sezone igrati u engleskom klubu na posudbi, a Redsi će imati šansu da narednog ljeta otkupe njegov ugovor.

Također, potvrdu da je Arthur ide put Engleske dobili smo i prije nekoliko trenutaka kada se pojavio video s aerodroma u Torinu.

Brazilac će danas obaviti ljekarske preglede, a zatim se očekuje zvanična potvrda njegovog odlaska u Liverpool što je sigurno dogovor koji niko nije mogao očekivati da će se desiti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Arthur je izgubio mjesto u ekipi Juventusa, te Max Allegri nije računao na njega ove sezone i bilo je jasno da će napustiti Staru damu, ali niko nije baš očekivao da će završiti na Anfieldu.

Brazilac je u Juventus stigao na ljeto 2020. godine kao dio transfera Miralema Pjanića, ali u dresu Stare dame nije uspio baš da opravda očekivanja.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...ma koji Arthur grob te j*bo,pa taj u raspalom Juventusu ne igra,odrijesite kesu i kupite Rubena Nevesa mater vam j*bem americku onu skrtu...kako se boriti za trofeje sa takvim pojacanjem,bolji je Milner od njega...
1 8
Edin Merlin
Fala k.....u da ode ovaj pendrek,najveca prevara koja je zaigrala za Juve uz Marka Pjacu !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti