Arthur ipak otvoren za transfer u Juve, prepreka manje za razmjenu

Otvara se put za Pjanića

Arthur ipak otvoren za transfer u Juve, prepreka manje za razmjenu

Veznjak Barcelone Arthur Melo bi možda ipak mogao biti voljan za razmjenu i transfer u Juventus, piše danas Gazzetta dello Sport.

Brazilac se već neko vrijeme pominje kao igrač koji bi mogao put Juventusa, u zamjenu za bh. reprezentativca Miralema Pjanića.

Međutim, konstatno su se u medijima mogli pročitati navodi da je jedina želja Arthura da ostane u Barceloni, te da ni ne pomišlja o opciji transfera.

Danas pak Gazzetta dello Sport piše da je sada Arthur otvoren za selidbu na Allianz stadion.

Ovo je jedan mali korak naprijed u navodnim pregovorima o ramzmjeni između Barcelone i Juventusa. Inače, razmjena u ovom trenutku najviše odgovara pomenutim klubovima s obzirom da se zbog pandemije Covida-19 i finansijske krize mora voditi briga o budžetima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da je Maurizio Sarri spreman "žrtvovati" Pjanića, ali Juventus ne želi pustiti bh. veznjaka ukoliko Arthur ne pođe u suprtonom smjeru.

Kada je sam Pjanić u pitanju, 29-godišnji veznjak želi samo transfer u Barcelonu, iako ima još ponuda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Pjanič ima 29 godina 13 meseci i 19 dana.
1 0
Adnanos
Kobejagi nece u Juve. A u Barci niti ima mjesta niti ga zele Wtf
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi