Arthur od Barcelone tražio da ne igra ostale mečeve Lige prvaka

Želi se fokusirati na Juventus

Arthur od Barcelone tražio da ne igra ostale mečeve Lige prvaka

E. Škorić

Kako je objavio novinar Nico Schira, Arthur Melo je zatražio od Barcelone da ne igra ostale mečeve u Ligi prvaka.

Arthur je sinoć doputovao u Torino i već jutros se pojavio u medicinskom centru kako bi obavio ljekarske preglede, a potom i potpisao ugovor s Juventusom.

Brazilac (23) nije najsretniji zbog dešavanja u posljednje vrijeme. Protiv njegove volje je morao u Torino kako bi u Barcelonu došao Miralem Pjanić, a jučer je u meču protiv Celte ušao u igru tek u završnici meča.

Jasno je da je želio da ostane, no klub ga je gurao prema Torinu, a on sada želi maksimalno da se fokusira na novu sezonu s Juventusom i, kako tvrdi dobro upućeni Nico Schira, poručio je Barceloni da ne želi igrati u avgustu mečeve Lige prvaka za Katalonce. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Slično je napravio i Timo Werner, koji je odigrao za Leipzig jučer posljednji meč i neće ovaj tim predstavljati u završnici Lige prvaka jer je već dogovorio transfer u Chelsea.

Dakle, on će odraditi ostatak sezone u La Ligi u julu, a onda se preseliti u Torino i u potpunosti se posvetiti obavezama u Juventusu. Kakav dogovor ima Pjanić s Barcelonom i Juventusom povodom toga, za sada nije poznato.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Dobar je ovo igrac, steta da ga nisu ni koristili a davali prednost penzionerima umjeto njega. Greska je sto ga se rjesavaju.
3 6
allstar35
Ma kao igrač nije loš, al fizička sprema mu na razini igrača od 35 godina, s tim da su mu povrede bizarne, previše posjećuje Neymarove zabave..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi