Manolas zaprijetio Barci tako što je otkrio šta mu je Totti rekao pred revanš

Napoli uskoro gostuje na Camp Nou stadionu

Manolas zaprijetio Barci tako što je otkrio šta mu je Totti rekao pred revanš

Grčki defanzivac Kostas Manolas uskoro će ponovo gostovati kod Barcelone, ovog puta u dresu Napolija. 

Kada se spomene Barcelona, Manolas u glavi ima samo najljepše misli jer je upravo on u proljeće 2018. godine postigao odlučujući gol na Olimpicu kojim je Barca izbačena iz četvrtfinala Lige prvaka a Roma se plasirala dalje.

Zbog toga je Grk pun samopouzdanja pred novi okršaj s Barcom. I ovog puta je situacija teška jer Napoli ima samo 1:1 s domaćeg terena u prvom susretu pa će na Camp Nou stadionu ili morati dobiti ili odigrati neriješeno s više od jednog postignutog gola kako bi prošao na Final eight turnir.

Manolas je pred utakmicu kazao da je pričao s Francescom Tottijem koji ga je ohrabrio:

"Našao sam se s Tottijem i on mi je rekao 'Budi hrabart Kostas, pokušaj to napraviti ponovo', kazao je Manolas za La Repubblicu aludirajući na to da ga je Totti ohrabrio da još jednom izbaci Katalonce iz Lige prvaka.

On smatra da se Messi još jednom može zaustaviti.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Messija zaustavljaš kao tim, ne bojeći se njegovog talenta. Po mom mišljenju on je najbolji na svijetu. Razlog je kvalitet i fudbalska inteligencija", zaključio je Grk.

Barcelona - Napoli igra se za dva dana u Kataloniji.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije