Arthur već potpisao za Juventus!

Uskoro zvanična potvrda

Arthur već potpisao za Juventus!

A. Čaušević

Završen je najzvučniji transfer u vrijeme pandemije koronavirusa. Arthur Melo je praktično novi igrač Juventusa nakon što je potpisao ugovor, dok će Miralem Pjanić put Barcelone.

Arhtur je kasno sinoć stigao u Torino, tokom dana je obavio ljekarske preglede. Nije bilo nikakvog kontakta sa novim navijačima iz poštovanja prema Barceloni.

Tokom popodneva nakon završenih ljekarskih pregleda brazilski veznjak je potpisao i petogodišnji ugovor s Juventusom, a uskoro se očekuje i zvanična potvrda transfera.

Arthur će kao fudbaler Bianconera godišenja zarađivati pet miliona eura. Taj iznos će računajući i bonuse moći narasti na cifru od sedam miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Od ranije je poznato da će Pjanić i Arhtur sezonu završiti u trenutnim klubovima, međutim upitno je koliko će ih koristiti Maurizio Sarri i Quique Setien kako bi se smanjio rizik od povrede.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Sve najbolje mu želim u karijeri ja što sam gledao fantastičan igrač mislim da će u ovom klubu pokazati svu svoju raskoš i talenat
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi