Bilo je burno na Balaidosu: Marca objavila detalje šta se sinoć dešavalo u svlačionici Barcelone

Titula sve dalje

Bilo je burno na Balaidosu: Marca objavila detalje šta se sinoć dešavalo u svlačionici Barcelone

Admin Čaušević

Barcelona je remijem protiv Celte (2:2) napravila korak nazada ka odbrani titule prvaka Španije. Katalonci su dva puta imali prednost, ali nisu uspjeli ostvariti trijumf. 

Poslije utakmice atmosfera u svlačionici Barcelone je bila izuzetno napeta, a detalje šta se dešavalo na Balaidosu otkrila je ugledna Marca koja je tradicionalno naklonjena Real Madridu.

Pojedini igrači su kritikovali Quiquea Setiena zbog njegovih pojedinih odluka, posebno se to odnosi na neke taktičke poteze i izmjene poput onih Arthura Mela i Antoinea Griezmanna.

Diskusija je bila veoma napeta što najbolje pokazuje da odnos između stručnog štaba i igrača nije baš najbolji, piše Marca.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Igračima se ne sviđaju pojedine trenerske metode i počeli su shvatati da ako ovako nastave neće osvojiti trofeja ove sezone.

To je bio jedan od glavnih razloga zašto se ekipa usprotivila jer su u obzir uzeli da Real Madrid ima priliku da se dodatno udalji na tabeli ako pobijedi večeras Espanyol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Racku od trenera, kako je dobio sansu da vodi ovog velikana, pitanje je za udzbenike..Messi ga ne ferma ni 1 %, glumi veceg frajera od sviju..Pep jedino moze da ih vrati, tesko Xavi sa Iniestom i Puyolom kao pomocnicima...
0 0
dinass
Real je poznat po tome da kiksne kad i oni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi