Pjanić i Arthur kompletirali ljekarske preglede

Ozvaničenje transfera velo brzo

Pjanić i Arthur kompletirali ljekarske preglede

Miralem Pjanić i Arthur Melo kompletirali su medicinske preglede u Torinu i sve je prošlo u najboljem redu, prenose italijanski mediji u ovim trenucima.

Španac i Bosanac i Hercegovac danas su boravili u J Medical centru u Torinu gdje su skupa obavili medicinske preglede. Istim su prisustvovali i doktori Barcelone koji su doletjeli u Torino kako bi nadgledali pregled Pjanića.

Podsjetimo, ovo bi trebala biti vjerovatno najzanimljivija razmjena igrača ljetnog prelaznog roka. Juventus će poslati Pjanića na Camp Nou stadion i dodati 10 miliona eura za Arthura jer Barca cijeni svog veznjaka 70 miliona evropskih novčanica.

Arthur je još sinoć privatnim letom doputovao u Torino i kamere su ga snimile kad je sletio na aerodrom. On je nakon današnjih medicinskih pregleda navodno zatražio od Barcelone da ne igra Ligu prvaka u augustu kako bi se mogao ranije priključiti Staroj dami. Ipak, vjeruje se kako su Katalonci odbili njegov zahtjev.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se Pjanića tiče, trener Juvenutsa Maurizio Sarri rekao je prekjučer da s timom ostaje do kraja augusta što znači da će igrati završnicu Lige prvaka za klub iz Torina.

Italijani prenose kako se potvrda transfera iz tabora oba kluba očekuje danas ili sutra.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Bosanac i Hercegovac? ;)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi