AS: Arsenal i Real Madrid postigli dogovor oko Ceballosa, Emery mu je obećao jednu stvar
Ceballos nije želio napustiti Madrid, ali za njega trenutno nema mjesta u ekipi

Španac bi trebao stići na posudbu u Arsenal

AS: Arsenal i Real Madrid postigli dogovor oko Ceballosa, Emery mu je obećao jednu stvar

S. Pašalić

Dani Ceballos bi već u utorak mogao postati novi igrač Arsenala.

Kako piše španski AS, Ceballos najvjerovatnije neće nastaviti pripreme sa ostatkom ekipe Real Madrida i uskoro bi se trebao zaputiti u Englesku kako bi obavio ljekarske preglede.

Iako Ceballos nije želio napustiti Madrid, konkurencija je ipak jaka i čini se da za njega nema mjesta u ekipi Zinedinea Zidanea.

Ključnu ulogu u završavanju posla oko posudbe je prema AS-u imao Unai Emery koji je posljednjih dana razgovarao s njim i sa njegovom porodicom kako bi ih uvjerio u glavnu stvar koju je igrač zahtijevao.

Naime, igrač Reala je želio da odigra 40 ili više utakmica u sezoni, a trener Arsenala mu je to i obećao. Emery želi da Ceballos bude ključni igrač u veznom redu njegovog tima.

Tottenham i Milan su također bili zainteresovani za igrača Real Madrida, ali čini se da je Arsenal ipak pobijedio u ovoj utrci.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dr.nele
Polahko?✋gdje ces pred rudu(??) sacekaj prvo da mi istinski navijaci Arsenal FC i ja tvoj ?hećim koju pametnu kazemo pa onda idu boesnici? sa buncanjem(komentarima)5-6x
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi