AS: Barcelona odustala od Coutinha
Coutinho igra sve bolje u posljednje vrijeme. (Foto: EPA)

Traži drugo rješenje

AS: Barcelona odustala od Coutinha

Edmir Škorić

Barcelona je još ljetos pokušavala da kupi Philippea Coutinha, ali je Brazilac pored svega ostao u Liverpoolu.

Coutinho je velika Barcina želja nakon što je Neymar otišao u PSG, no Katalonci nikako ne uspijevaju da nagovore Liverpool na transfer, a ugledni španski list AS tvrdi da je brazilski krilni nogometaš nedostižan za Barcu.

Naime, Liverpool traži najmanje 150 miliona eura za Coutinha, a taj iznos je preskup za Barcelonu, koja je već uložila dosta novca u dovođenje mladog Dembelea iz Borussije Dortmund, pa će se okrenuti nekim drugim opcijama.

Dosta je imena koja se povezuju s Barcelonom, a 21-godišnja zvijezda Gremia Arthur mogao bi da bude jedan od onih koji će za mali iznos doći na Nou Camp i pokušati da nadomjeste odlazak Neymara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Što se Coutinha tiče, on je u sjajnoj formi, danas je dao gol uz dvije asistencije i Jurgen Klopp je bio u pravu kada je činio sve da ga zadrži na Anfieldu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi