14

Komentari (14)

admiral1
Komedija od kluba to su sad i dokazali vako se samo sramote
YouTalkinToMe
Mnogo ti žoharu onda voliš tu komediju, nikad je ne propuštaš.
axel42
Slave ljudi jbg osvojili prvenstvo, šta se palite!
denimen9
ccc jest Barcelona grohnula, šta ono slavi ccc.
PapaK
Ali zato kad Real Madrid dobije dva penala po utakmici, Marca to smatra senzacionalnom i zasluzenom pobjedom ... Toliko.
PapaK
Cekajte, igrali sa igracem manje [opravdano iskljucenje], protiv teskog protivnika, sa sudijom koji u svojoj karijeri NIKAD nije sudio u korist Barcelone, na gostovanju koje im je uvijek bilo tesko, gubili 1-0 i na kraju, zasluzeno, slavili 1-2. I raduju se. Sta je tu lose? Samo debilni SS.ba novinari mogu postaviti ovakav naslov.
Untouchable
Ok, slaviti i radovati se to je normalno. Ali sampanjcem se polivati? A prije par dana ispali iz LS a i do kraja La Lige ima jos mnogo utakmica. Zato je men smijesna ova njihova proslava.
admiral1
E moj papak vi vec u januaru imate dva gostovanja nemoze gore Atletiko i Betis 2 puta tuj ce te vec biti drugi zato svakok cudi ova komedija od kluba sta slavi nisu Real dobili jer samo to slave u zadnje vrjeme sad protiv Osasune strasno za nepovjerovat
kurjak
@U pravu si ti,trebaju igrači da se raduju svakoj pobjedi.I kad dođe kraj prvenstva ne treba biti tužan kad vidiš da je neko drugi osvojio ligu.
Gvardijan
@gvardijan " makoji klub da je ostvario i treba proslaviti"
Untouchable
Haha hajd nek bude kako ti kazes :D
Gvardijan
Pobjedu sa ugracem manje ma koji klub da je ostvaruo AS i Marca su Realovi poluprivatni mediji tako da se nije cuditi.Naravno svaki klub ima medij koji mu je naklonjen i uglavnom najafirmativnije pisu o njemu a blate protivnike.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.