Negoduju u Madridu: Ugledni list ismijava Barcelonu zbog slavlja nakon pobjede
Slavilo se u svlačionici Barcelone nakon teško izvojevane pobjede protiv Osasune.

Jesu li pretjerali?

Negoduju u Madridu: Ugledni list ismijava Barcelonu zbog slavlja nakon pobjede

Eldar Ganibegović

Barcelona je sinoć na težak način slavila u gostujućoj utakmici Primere. Nakon utakmice uslijedilo je veliko slavlje koje je naišlo na kritike jednog uglednog španskog lista.

Sinoć je u okviru 14. kola španske Primere Barcelona slavila gostujuću pobjedu kod Osasune 1:2.

Tim iz Pamplone poveo je 1:0 u 6. minuti preko Garcije, a onda Barcelona ostaje s igračem manje kada Lewandwoski u 31. minuti dobija drugi žuti karton.

Ipak, golovima Pedrija i Raphinhe u drugom poluvremenu gosti s igračem manje dolaze do vrijedne pobjede.

S tom pobjedom Barcelona se učvrstila na prvoj poziciji s 37 bodova, pet više i utakmicom više od Real Madrida.

Oglasi

Nakon utakmice na društvenim mrežama se pojavio snimak slavlja iz svlačionice. Bilo je zaista veliko slavlje, a igrači su se poljevali šampanjcem.

Iako je ispod videa bilo puno pozitivnih komentara, nije se svima svidjelo veselje igrača i to jednom od najpoznatijih medija u Španiji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Novinari madridskog "AS-a" elokventno su komentarisali njihovo ponašanje. "Sretni su kao da su osvojili Ligu prvaka" – čitamo na spomenutom portalu.

Definitivno je to na neki način i ismijavanje Barcelone koja je po drugi put u nizu ispala iz Lige prvaka već u grupnoj fazi i takmičenje u Evropi će nastaviti u Evropskoj ligi.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapaK
Ali zato kad Real Madrid dobije dva penala po utakmici, Marca to smatra senzacionalnom i zasluzenom pobjedom ... Toliko.
8 6
PapaK
Cekajte, igrali sa igracem manje [opravdano iskljucenje], protiv teskog protivnika, sa sudijom koji u svojoj karijeri NIKAD nije sudio u korist Barcelone, na gostovanju koje im je uvijek bilo tesko, gubili 1-0 i na kraju, zasluzeno, slavili 1-2. I raduju se. Sta je tu lose? Samo debilni SS.ba novinari mogu postaviti ovakav naslov.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi