AS: Real Madrid odredio termin za predstavljenje novog "galaktikosa"

Nova lica među Kraljevima

AS: Real Madrid odredio termin za predstavljenje novog "galaktikosa"

Admin Čaušević

Real Madrid će s predstavljanjem novih igrača za sezonu 2019/2020 početi naredne sedmice, piše AS. 

U kraljevskom klubu su isplanirali da Eden Hazard bude prvi koji će biti predstavljen. Belgijanac danas igrač finale Europa lige i njegov transfer će biti ozvaničen sljedeće sedmice.

Ukoliko ne bude bilo kakvih nepredviđenih okolnosti Hazard će 3. juna biti na stadionu Santiago Bernabeu te pozirati fotografima u dresu najprestižnijeg kluba na svijetu.

Florentino Perez je kazao kako je odlični ofanzivac dugogodišnja meta Kraljeva, o više detalja nije želio govoriti iz poštovanja prema Chelseaju.

Mediji na Ostvru su jutros prenijeli vijest da će Hazard biti plaćen 115 milona funti te da će u novom klubu zarađivati 400.000 funti sedmično.

AS navodi kako Hazardovo predstavljanje neće biti jedino u narednim danima te da Real prvo mora pronaći zajednički jezik s reprezentacijama koje igraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

U kraljevskom klubu žele da nakon Hazarda na predstavljenje dođu Luka Jović i Ferland Mendy. S napadačem je sve dogovoreno, dok se s lijevim bekom ostale sitnice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real ima namjeru još da predstavi Rodryga koji je posušen Santosu. Brazilski fudbaler će se također pojaviti na stadionu Santiago Bernabeu tokom predsezone.

Nakon dolazaka u Realu će morati poraditi i na odlascima. Najveći će problem biti taj kako se riješiti Garetha Balea.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi