Romi stigli rezultati testiranja na koronavirus nekoliko sati prije utakmice

Gostuju kod Crotonea

Romi stigli rezultati testiranja na koronavirus nekoliko sati prije utakmice

E. Škorić
Teme:

Crotone i Roma igrat će svoj prvenstveni meč danas od 15 sati, a igrače rimskog tima je pred putovanje dočekalo testiranje na koronavirus, pa su stigli i rezultati.

Dobra vijest je da su svi igrači Rome negativni, kao i trener Paulo Fonseca, koji se naknadno priključio ekipi u Crotoneu, dok je novi direktor Tiago Pinto pozitivan i on će u izolaciju.

Edin Džeko, iako negativan, vjerovatno neće danas igrati, barem ne kao starter.

Naime, on se lakše povrijedio na zadnjem treningu i vjeruje se da ga Fonseca odmara i čuva za naredne teške utakmice koje slijede.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma je treća na tabeli i kao favorit dočekuje ovaj meč.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi