AS: Skauti Reala prate Džeku u Las Palmasu

Na meti i jedan španski reprezentativac

AS: Skauti Reala prate Džeku u Las Palmasu

Skauti Real Madrida redoviti su gosti utakmica reprezentacije Španije. Tako će biti i u nedjelju u Las Palmasu, gdje će gostovati Zmajevi, a u fokusu 'kraljevskog' kluba će biti, ni manje ni više, nego Edin Džeko.

Tako barem tvrdi ugledni AS, koji navodi da će skauti slavnog Real Madrida s posebnom pažnjom pratiti našeg Džeku, koji će upravo predstavljati najveću opasnost po gol španske reprezentacije.

Madriđani već neko vrijeme tragaju za novim napadačem. Razmišljali su najprije o Palaciosu, ali kako nisu sigurno da li bi se Južnoamerikanac odmah snašao, okrenuli su se i drugim opcijama. 

U prvom redu je upravo Džeko, a među onima koji vjeruju da Dijamant može odgovoriti zahtjevima Reala je i Meho Kodro, koji je prije nekoliko dana izjavio da je bh. napadač posljednje dvije ili tri sezone bez ikakvih problema mogao igrati na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Džeko se sa Realom dovodio u vezu i ranije, ali tada su Kraljevi tražili rješenje za jedan kraći period, odnosno igrača koji bi bio kao podrška za Benzemu i džoker s klupe. To, očekivano, Dijamantu nije odgovaralo, pa se odlučio za ostanak u Romi koju je prošle sezone vodio do polufinala Lige prvaka. 

U nedjelju će također pod lupom skauta Real Madrida biti i defanzivac Espanyola Mario Hermoso. Ovaj igrač je ponikao na Santiago Bernabeu, ali šansu za igru u prvom timu nikada nije dobio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

criticos
Hahahahaha...Čuj skauti Reala prate Džeku...Pa nije junior jbmt novinare...hahahah... Da nije smiješno bilo bi tužno. Čovjek svjetska klasa, provjeren igrač, odigrao pregršt utakmica protiv najvećih timova lige petice, nadavao se golova, i onda ide ovakav tekst. Nemojte se brukati, živi bili. Sramota je ovo objaviti ljudi dragi, pa čak se graniči i sa uvredom.
89 2
king11
možda ga prate na instagramu
39 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti