Slavnom igraču pokazala grudi samo da ga zavede: "Tu je najbolje, piješ, pušiš, a niko ti ništa"

Detalj iz života svjetske zvijezde

Slavnom igraču pokazala grudi samo da ga zavede: "Tu je najbolje, piješ, pušiš, a niko ti ništa"

Admin Čaušević

Nekada je bio najbolji na svijetu, barem na svojoj poziciji. Koliko je bio dobar fudbaler, toliko je volio i lude noćne provode zbog čega je vrlo često punio stranice žute štampe. Ipak, u jednoj ligi se i nije dobro proveo, tačnije sve je izgledalo poput odlično plaćenog odmora. 

Slavni fudbaleri su uvijek bili mamac za zgodne i atraktivne djevojke koje su spremne na sve samo da dobiju ono što žele. To je na svojoj koži najbolje iskusio Ashley Cole, bivši lijevi bek Chelseja i Arsenala.

Englez je volio lude provode. Tokom igračkih dana je bio u vezi sa Cheryl Tweedy, ali je redovno bio viđen sa drugim djevojkama lakog morala. Na neki način omiljena meta za paparazze.

Tako je jedne prilike uhvaćen u Los Angelesu sa grupom djevojaka. Tokom lude zabave da bi pridobila njegovu pažnju jedna od djevojaka je čak skinula majicu i pokazala mu grudi. Eksplicitnu fotografiju možete pogledati ovdje.

Cole je tokom igračkih dana često bio viđen u društvu žena lakog morala

Britanski mediji su tad objavili kako se Cole nije previše dvoumio, ubrzo je pozvao taksi te zabavu sa nepoznatom djevojkom i njenom prijateljicom nastavio u hotelu.

U noćnim provodima bi znao potrošiti i 27.000 funti za jednu noć i to na alkohol, skupe šampanjce i lake žene što dovoljno govori o njegovom bahatom načinu života.

Oglasi

Svjetsku slavu je doživio igrajući za Arsenal i Chelsea, a sigurno najlošiji dojam je ostavio u Italiji gdje je proveo jednu sezonu. Poslije je kazao da je u Seriji A najbolje igrati jer može piti i pušiti, a da ga niko ne kritikuje.

"U Italiji sam bio slobodan kao ptica. Izađeš na večeru, popiješ piće, pušiš, a niko te ne razpinje i niko ti ništa ne kaže", kazao je Englez jedne prilike.

Njegovu avanturu u rimskom klubu obilježila je fotografija nastala na pripremama u SAD-u kada su svi igrači bili nasmijani i zagrljeni, a on je stao sa strane odvojen od ostatka ekipe.

U Romi mu ju je presudio Arjen Robben u oktobru 2014. godine kada su Bavarci slavili sa 1:7 na Olimpicu, a Cole je odigrao najlošiju partiju u karijeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Poslije toga su uslijedile brojne povrede i svega 11 nastupa za 18 mjeseci. Iz Italije je otišao u LA Galaxy, a posljednja stanica u igračkoj karijeri mu je bio Derby County.

Cole je zaručen za djevojku Sharon s kojom ima dvoje djece

Nakon završene karijere Cole se smirio. Ovaj 41-godišnjak je već nekoliko godina u vezi sa zaručniom Sharon s kojom ima i dvoje djece. Trenutno je i pomoćnim u stručnom štabu Evertona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi