Ashley Cole se crvenio prilikom žrijeba, svi drugi se slatko smijali

Mučio se da izgovori imena nekih klubova

Ashley Cole se crvenio prilikom žrijeba, svi drugi se slatko smijali

Edmir Škorić

Danas je održan žrijeb grupne faze Evropske lige, a nekadašnji bek Arsenala Ashley Cole se propisno obrukao dok je vadio papiriće s imenima klubova iz kuglica.

Cole je nakon izvučenog tima, morao da pročita njegovo ime, a u nekoliko navrata se baš obrukao i na kraju izazvao smijeh svih prisutnih.

Posebne probleme imao je prilikom izgovaranja imena nekih klubova kao što su francuski Rennes, španski Espanyol te turski Bašakšehir...

Top Komentari

bhodzic
ashley cole igrao u Man Utd? ljudi moji pa frajer igrao u Arsenalu i malo u chelsea
1 8
gAZijAaaaaaa
Tako to bude kada na TUĐI RACUN pokusas ispasti PAMETAN...cuj biv si bek UNITEDA...CRVENIS LI SE POTPISNICE OVOG TEKSTA?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi