Asmir Begović od naredne sezone na golu velikana
Foto - EPA

Dogovorio se sa Fenerbahčeom

Asmir Begović od naredne sezone na golu velikana

M. Šljivak

Bh. golman Asmir Begović dogovorio je saradnju sa turskim velikanom Fenerbahčeom.

Kako tvrde turski mediji, 33-godišnji čuvar mreže postigao je dogovor sa timm iz Istanbula i uskoro bi trebao postati prvi golman ovog velikana.

Begović je svoje uslove dogovorio, rukovodstvo Fenerbahčea je već postiglo načelni dogovor i sa Bournemouthom i po svemu sudeći, Asmir će od naredne sezone biti prvi golman turskog giganta.

Podsjetimo, bh. golman je u prethodnih nekoliko mjeseci bio na posudbi u Milanu. Ranije je još branio u Qarabagu, te Chelseaju, Stoke Cityju i mnogim drugim klubovima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče iza sebe ima jako slabu sezonu. Želja kluba je da se vrati na vrh i pokušat će da adekvatnim pojačanjima osnaže tim koji će se boriti za naslov prvaka.

Top Komentari

Penderinos
To Bega oduvijek sam vjerovao u tebe dok bandit Šeha ne može dalje od guzijantepa nas zlatni vratar ide u najprestižniju ekipu lige. Nadam se da ce i Duško uvidjeti da si trenutno NR. 1
9 8
hamsik
Sretno najbolji golmane Bosne ikad
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi