Asmir Begović odlazi iz Chelseaja?
FOTO: EPA

Nezadovoljan minutažom

Asmir Begović odlazi iz Chelseaja?

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović spreman je napustiti Chelsea na kraju sezone, tvrde britanski mediji. 

Begović je na Stamford Bridge stigao na ljeto kao zamjena za Petra Čecha i javna je tajna da je nezadovoljan veoma malom minutažom, a u prilog tome ide i činjenica da je pod vodstvom Guusa Hiddinka nastupio u samo jednoj utakmici i to protiv Scunthropea u FA Cupu. 

Ugledni The Sun navodi da će londonskom klubu uslijediti masovni egzodus ukoliko se ne plasira u Ligu prvaka, a osim Begovića među fudbalerima koji su na izlaznim vratima još se spominju Terry, Costa, Matić, Cahill i Hazard. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi istaći da je Begović u periodu dok je Courtois bio povrijeđen upisao 20 nastupa za Chelsea i trenutno javni interes za njegovo dovođenje jedino je pokazao Everton u kojem bi trebao zamijeniti Tima Howarda. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi