Asmir Begović pokazao da se život u Milanu konačno vraća u normalu

Situacija bolja iz dana u dan

Asmir Begović pokazao da se život u Milanu konačno vraća u normalu

Endin Čaušević

Mnogi italijanski klubovi jučer su počeli testiranje igrača koji su usput odradili i ljekarske preglede pred nastavak treninga.

Ekipe u Italiji ne treniraju već skoro dva mjeseca nakon što je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa. Italija je bila žarište zaraze u Evropi, ali situacija je sada daleko bolja, te se život u ovoj zemlji konačno vraća u normalu.

Od jučer su ukinute vanredne mjere, a mnoge mjere su znatno ublažene. Klubovi su dobili dozvolu da počnu treninge u svojim trening centrima, ali prije toga igrači moraju biti testirani.

Na Instagramu se jučer oglasio i bh. reprezentativac Asmir Begović koji je trenutno na posudbi u Milanu. On je jučer prošetao ulicama ovog grada, te je pokazao da se život u Milanu lagano vraća u normalu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti