5

Komentari (5)

Baboisback
Veliki gospodin i nas najbolji golman.
emanuelmacron
da je izabro kanadu,nebi vidio Evrope ni Engleske,a nebi bio ni u njihovoj repr. svi oni mogu reci,hvala ti BH doneba,jedino Bosanska djeca to nemogu reci,zauzimali su njihova mjesta,a nisu nista dali,a ocevi nase djece su placali Bosni skupe treninge.
vedin
@emanuelmacron od koje godine pratis nasu reprezentaciju? Asmir je u reprezentaciji od 2009. godine, a u Engleskoj od 2005. godine!
King_Kenny
...zaj*bao si se sa reprezentacijom,da si izabrao Kanadu sada bi isao na SP i bio legenda njihove reprezentacije...ovako te ponizavaju i seru po tebi trecerazredni selektori i ljudi koji u zivotu nisu sutnuli loptu...
vedin
Uz Vedu i Hasana najveci profesionalac koji je igrao za reprezentaciju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.