Navijači Aston Ville na Starom mostu napravili nezaboravne fotografije
FOTO: EPA

Gosti iz Birminghama uživaju u turističkoj ponudi naše zemlje

Navijači Aston Ville na Starom mostu napravili nezaboravne fotografije

Haris Zilić

U Mostaru se večeras igra jedna od najvećih klupskih utakmica od nezavisnosti Bosne i Hercegovine. U našu zemlju dolazi poznati engleski klub i bivši prvak Evrope, Aston Villa.

Villa će ukrstiti koplja sa aktuelnim bh. prvacima Zrinjskim u šestom kolu Konferencijske lige.

U grupi E kolo prije kraja Aston Villa je skoro sigurno prva, Zrinjski će grupu okočnati na četvrtom mjestu, trenutno imaju tri osvojena boda.

Svaki pozitivan rezultat večeras protiv Ville bio bi častan oproštaj od Evrope, iako su Plemići skoro svaku utakmicu u grupi odigrali vrlo dobro u nekim je nedostajalo i sreće, posebno u domaćem duelu protiv Legije iz Varšave.

Gosti iz Birminhagam imat će večeras podršku u Mostaru, doputovao je određen broj navijača.

Oglasi

Englezi su uživali u turističkoj ponudi Mostara, a posjetili su i Stari most gdje su okačili dva transparenta i poslali zanimljive i nezaboravne fotografije.

Nema sumnje da navijači iz Birminghama mogu uživati u turističkoj ponudi naše države pogotovo juga naše zemlje, ali uživati i u ostalim sadržajima.

Opis nije dostupan.
Transparent navijača Aston Ville na Starom mostu

Vjerujemo da će iz Mostara sa večerašnje utakmice otići lijepa slika u svijet.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Aston Villa je izazvala ogromno zanimanje u Bosni i Hercegovini i Mostaru, pa tako su ulaznice u prepropdaji po paprenoj cijeni. U normalnoj prodaji su bile po 40 KM, a sad koštaju do 300 maraka na crnom tržištu.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

omer
Juce u Beogradu navijaci Mancester Sitija fizicki napadnuti, a danas u Mostaru navijaci Aston Vile mirno uzivaju u bh turistickim ponudama. Niko ih ne dira. Eto prilike da Engleska kao i ostali dio Evrope fino vide gdje su dobrodosli, a gdje nisu. Eto i prilike da vide gdje na Balkanu zive pristojni ljudi, a gdje divljaci.
8 0
Ham0
To su navijaci grinjskog iskoristili priliku pa se prerusili ii dosli malo na stari most. Za njih je to dozivljaj
3 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi