Milan slavio u Bergamu i zaliječio rane od Atletica

Trijumf Rossonera

Milan slavio u Bergamu i zaliječio rane od Atletica

S. Grebović

Fudbaleri Milana su nakon nesretnog poraza sredinom sedmice od Atletica došli do važne pobjede u Seriji A na teškom gostovanju.

Rossoneri su u posljenjih osam minuta meča protiv Jorgandžija primili dva gola i na taj način su nesretno izgubili.

Taj poraz je bio posebno bolan budući da je Suarez sa penala duboko u sudijskoj nadoknadi pogodio za veliku pobjedu svog tima.

Večerašnjom pobjedom u gostima protiv Atalante (3:2) je sasvim sigurno dobrim dijelom zaliječila te rane.

Počelo je fenomenalno po crveno crne koji su došli do gola već u prvoj minuti kada je nakon velike greške golmana domaćih pogodio Calabria.

Dvije minute prije kraja prvog dijela prednost gostiju je uduplao sjajni Sandro Tonali.

Milan je u nastavku uspio da dođe i do trećeg gola kojeg je postigao Leao nakon jedne kontre, a Portugalca je prethodno uposlio Hernandez, ali se domaći nisu predavali.

Gasperinijev tim je do kraja preko Zapate sa penala u 86. i Pašalić uspio da ublaži poraz, ali to je bilo sve večeras od njih.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serija A, 7. kolo

Atalanta - Milan 2:3

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kaliopi
Pa za koji će k ovaj VAR, zar nije pravilo kod suta, ako ruka od tijelo pogodi ruku da nije penal, drugi gol Atalanta Zapata saplice igrača, klasičan faul, VAR ne reaguje a gol postignut, e ja stvarno ne znam kakva su pravila danas…
12 0
azz33333
FORZA RAGAZZI !
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi