Snažna poruka na tribinama San Sira

Milan se vratio

Snažna poruka na tribinama San Sira

E. Škorić

AC Milan se nakon dugo godina vratio u Ligu prvaka.

Milan je jedan od najtrofejnijih klubova na svijetu, a u Ligi prvaka je slavio sedam puta, no osam godina nije igrao najjače klupsko takmičenje.

Stoga je utakmica s Atleticom posebna za sve navijače ovog kluba. Tribine San Sira su pune, a stiže i snažna poruka: "Milan is back".

Najzad se ovaj klub vratio i pokušat će da narednih sezona u kontinuitetu kao u najbolje dane igra Ligu prvaka.

Podsjetimo, Milan je na Anfieldu poražen od Liverpoola u prvom kolu, ali prvi meč u Ligi prvaka nakon osam godina igra pred svojim navijačima večeras protiv Atletico Madrida.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti