Athletic stigao do minimalne pobjede, Kenan Kodro ponovo zaigrao

Bh. reprezentativac u igru ušao u drugom poluvremenu

Athletic stigao do minimalne pobjede, Kenan Kodro ponovo zaigrao

S. Pašalić

Athletic Bilbao je stigao na gostovanje kod Huesce u posljednjoj utakmici 24. kola španske Primere i upisao pobjedu 1:0.

Meč su bolje otvorili domaći nogometaši i napravili nekoliko dobrih prilika, a u 17 minuti Huesci je poništen i gol.

Samo minutu nakon toga igrač Huesce Adrian Dieguez Grande je srušio protivnika u svom šesnaestercu a sudija je pokazao na bijelu tačku.

Precizan je bio Raul Garcia za vodstvo Bilbaoa od 1:0. Imali su gosti priliku i da povećaju vodstvo, ali se na poluvrijeme ipak otišlo sa prednošću gostiju od jednog gola razlike.

U nastavku je Bilbao u nekoliko navrata mogao povećati vodstvo, ali i Huesca je mogla doći do izjednačenja međutim i jedni i drugi su bili neprecizni pa je na kraju Bilbao slavio sa 1:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bh. reprezentativac Kenan Kodro je upisao novi nastup za Athletic Bilbao, a u igru je ušao u 86 minuti.

Bilbao je sa ovom pobjedom došao na 11 mjesto sa 30 bodova, dok je Huesca i dalje zakovana za dno sa 18 bodova.

Top Komentari

D4SH
ajde kodro malo pomalo, startat ces i ti uskoro za A. bilbao
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi