Atletico lovi Grujića, ali njegove želje su drugačije

Ima sjajnu sezonu u Njemačkoj

Atletico lovi Grujića, ali njegove želje su drugačije

Ugledni ESPN, pozivajuži se na izvore iz redova Atletica, prije nekoliko dana je objavio da bi Marko Grujić mogao zaigrati za Jorgandžije.

Madriđani su već neko vrijeme u potrazi za Rodrijevim nasljednikom, a kao potencijalna zamjena naciljan je upravo srbijanski fudbaler, kojem na kraju sezona ističe posudba u Herthi.

Posljednju riječ svakako će imati Liverpool, s kojim je Grujić ugovorom vezan do 2023. godine, ali ako se on pita dileme nema...

"Atletico? Nisam ništa čuo o tome, niko mi nije nagovijestio. Pročitao sam vijest na internetu i bio sam jako iznenađen. Poslije toga mnogo ljudi mi je slalo poruke i pitalo šta se dešava. Ali ne mogu da odgovorim kada ništa ne znam", rekao je Grujić za njemačke medije.

Grujić u Herthi igra odlično, postao je omiljen i među navijačima, pa stoga i nije iznenađujuće što bi rado ostao u Berlinu.

"Da se ja pitam, ostao bih. Ali konačnu odluku će donijeti Liverpool. Osjećam se u Herthi jako dobro", dodao je mladi srbijanski fudbaler.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inostrani mediji špekulišu da u Liverpoolu nemaju ništa protiv toga i da prodaju Grujića, uz, naravno, adekvatnu odštetu. Redsi navodno neće pristati na iznos manji od 40 miliona eura.

Ove sezone je Grujić odigrao 19 utakmica u Bundesligi i pritom je postigao četiri pogotka uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi